Erhverv

Coaching

Coaching - hvad er det?

Coaching er en mulighed til dig som enkeltperson eller som team, når der er behov for nye udfordringer i arbejdslivet, og der er et behov for at udvikle kompetencer på arbejdspladsen. Coaching er altså en mulighed, når du har brug for at kunne vælge mellem de handlemuligheder, der er i spil for at kunne opnå en bestemt målsætning, og gennem coaching er det som oftest muligt at finde plads til at kunne skabe ro og indsigt til denne proces. Derudover er coaching med til at kunne give dig erfarings- eller læringsdannelse, som er nødvendig i den daglige arbejdsgang og i større professionelle projekter. 

Hvorfor arbejde med coaching?

 

En god grund til, at du bør overveje coaching til din virksomhed er, at det kan blive muligt at nå et fælles mål for virksomheden, mens du samtidig øger effektiviteten på arbejdspladsen. Gennem coaching er det muligt at gøre gode præstationer bedre, da det er muligt at få vendt nye ideer, dilemmaer og udfordringer, som kan lede til, at nye handlingsmuligheder kommer i spil. Coaching er altså et redskab til at kunne forbedre arbejdspladsen hos din virksomhed, så der er plads til at kunne finde solide løsninger og tage velovervejede beslutninger.

 

Hvad får du ud af coaching?

 

Når du beslutter dig for et coachingforløb, så får du en bred vifte af psykologiske værktøjer, som du kan benytte til mange forskellige tematikker i dit arbejdsliv. Dette kan være relationer, stress, lederevner eller andre emner, hvor du gerne vil styrke dig selv og dine kompetencer. Du vil blive bedre til at kunne håndtere komplekse situationer på arbejdsmarkedet, mens du samtidig får indsigt i din egen personlighed og de mønstre, som du udviser på arbejdspladsen. 

 

Hvilken slags coaching tilbyder vi hos People Success?

 

Hos People Success er det muligt at få flere forskellige typer af coaching. Her kommer valget an på, hvilke krav du har til dit coachingforløb, og hvilke målsætninger du gerne vil opnå gennem forløbet. Der er to forskellige typer af coaching, som vi tilbyder hos People Success: Executive Coaching og Medarbejder Coaching. 

 

Executive Coaching

 

Med et executive coaching forløb, så målretter du forløbet til ledelsen i din virksomhed. Gennem dette forløb vil der blive kigget på lederrollen, og du vil få kendskab og muligheden for udvikling, når det kommer til dit personlige lederskab. Du vil gennem dette forløb kunne styrke din professionelle rolle som leder, og du vil få muligheden for at arbejde med emner som: implementering af forandringer på arbejdspladsen, din bevidsthed som leder i en virksomhed, realisering af potentiale hos medarbejdere, og din personlige autoritet som leder, og hvordan denne kan komme i spil i arbejdsgangen hos virksomheden. 

 

Det moderne arbejdsliv kræver, at du som leder står skarpt og stærkt, og at du er i kontakt med dig selv som menneske, så du er klar til at lære nye strategier og værktøjer, så du kan navigere gennem diverse ledelsesmæssige dilemmaer. Her kan et coachingforløb give dig et mentalt forspring. Dette får du mulighed for gennem et coachingforløb med Jesper eller Christoffer, hvor du som leder selv vælger mange af de tematikker, som du gerne vil arbejde med, uanset om det er det akutte problem eller det langsigtede. 

 

Medarbejder Coaching

 

Udover et executive coachingforløb, så tilbyder People Success også et forløb, som er målrettet medarbejderen i virksomheden. Her er der fokus på tematikker som for eksempel: hjælp til håndtering af relationer i arbejdslivet, og hvordan du kan styrke din autoritet i den professionelle rolle. Derudover kan du også få hjælp i forløbet til håndtering af stress, og hvordan du kan forebygge dette i dit arbejdsliv. Et medarbejder coachingforløb er skabt til at du kan få de nødvendige psykologiske værktøjer, som det kræver, når du skal finde vejen til personlig centrering og balance. Du kan altså blive bedre til at navigere rundt i det moderne arbejdsmarked, hvor du kan styrke dine personlige og professionelle kompetencer.

Teamudvikling

Coaching - Hvorfor det?

I et velfungerende team er det muligt at opnå følelsen af at være en del af en præstation, hvor flere kollegaer har kommunikeret og arbejdet sammen for at opnå et mål på den højeste hylde. En følelse af, at når der har været modgang i projektet, og kriserne har banket på døren, så har man løftet opgaven som et hold. Denne følelse er motiverende for godt samarbejde, men den stolte følelse og den gode kommunikation er ikke en selvfølge. Hos People Success tror vi på, at vi kan kultivere og forbedre jeres arbejdsprocesser som et team gennem vores teamudviklingsforløb, hvis teamet yder en målbevidst indsats og udviser dedikation til at udvikle sig.

Teamudvikling på arbejdspladsen

 

For at teamudvikling kan fungere på arbejdspladsen, så arbejder vi hos People Success fokuseret på, at du og dit team udvikler positive samarbejdsrelationer og gode sproglige og adfærdsmæssige forståelser af hinanden. Med en af vores to konsulenter kommer I som team altså til at arbejde med værdier, indre dialoger og fælles målsætninger, som kan gøre hverdagen på arbejdspladsen til et center for imponerende faglige præstationer. 

 

Hvad er teamudvikling?

 

Teamudvikling er et værktøj og en proces skabt til at binde et team. Dette kan foregå gennem læring, som fokuserer på et bestemt emne indenfor det fælles fagområde, men det kan samtidig også foregå gennem kreative øvelser, både inde og ude. For at teamudvikling kan være et effektivt redskab, er det nødvendigt, at der løbende bliver koblet læring, refleksion og god feedback til processen, som kan skabe en solid udvikling, der kan lægge bund for en god og stabil kommunikation teamet imellem tilbage på arbejdspladsen.

 

Hvorfor arbejde med teamudvikling?

 

Det er nødvendigt at arbejde med teamudvikling, da det ikke er en selvfølge, at en gruppe individer kan præstere i fællesskab for at nå et mål. Der kan opstå kamp om de faglige eller personlige perspektiver, og mangelfuld kommunikation kan lede til misforståelser og uenigheder, der i sidste ende kan lede til større konflikter. Alt dette har en indflydelse på effektiviteten på arbejdspladsen, og derfor er teamudvikling en god psykologisk proces, som kan styrke rammerne for teamet i den almindelige arbejdsdag og gennem større projekter.

 

Skal du og dine kollega blive et team?

 

Det er nødvendigt at arbejde med teamudvikling, da det ikke er en selvfølge, at en gruppe individer kan præstere i fællesskab for at nå et mål. Der kan opstå kamp om de faglige eller personlige perspektiver, og mangelfuld kommunikation kan lede til misforståelser og uenigheder, der i sidste ende kan lede til større konflikter. Alt dette har en indflydelse på effektiviteten på arbejdspladsen, og derfor er teamudvikling en god psykologisk proces, som kan styrke rammerne for teamet i den almindelige arbejdsdag og gennem større projekter.