Jesper corneliussen

PROFIL

Jesper har en unik og solid baggrund fra forsvaret, hvor han bl.a. har været operativ og instruktør i eliteværn i forsvaret. Han har efterfølgende arbejdet som erhvervspsykolog og militærpsykolog. Jesper er drevet af at accelerere organisationers udvikling, og bidrager med enormt høj faglighed til hans klienter. Jesper trækker på hans enorme erfaring som elitesoldat og autoriseret psykolog med opgaver hos store organisationer.

 

Jespers speciale er at få det fulde ud af dit eller dit teams potentiale.

 

Ved at vælge Jesper vil du få en psykolog, – der kobler sin praktisk erfaring fra forsvaret, sin teoretiske viden fra universitetet og en række efteruddannelser, samt hundredevis af samtaler med klienter, par og teams – der hjælper dig til at trives og samtidig opnå de mål, som er vigtige for dig eller dit team. Dette gøres indledningsvist ved at Jesper i tæt samarbejde med dig grundigt undersøger problemstillingen og lægger en plan for forløbet sammen med dig.

KONTAKT

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig via telefon eller kontaktformularen. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Jesper Grønbjerg Corneliussen

Gravensgade 15. 1. sal., 9000 Aalborg.

Tlf: 30540032