Sport

Ønsker du at optimere dine præstationer indenfor din sport?

Verden over er der sportsudøvere, som hver dag presser deres grænser til det yderste. Disse er et billede på, hvor langt et enkelt menneske eller et velbygget team kan nå, når sportslige målsætninger og den korrekte mentalitet går hånd i hånd. Denne kombination og dette resultat kommer dog ikke af sig selv. Det kræver vigtige mentale værktøjer.

Hvis du gerne vil viderebygge dine evner indenfor din sportsgren bør du få lagt lagt et passende og grænsesøgende mentalt træningsforløb hos professionelle psykologer. Dette forløb kan du finde her hos People Success, hvor din præstation som elitesportsudøver kommer i forreste række. 

Er du individuel sportsudøver eller på et team? Det er vigtigt at kende dine mål uanset.

Uanset om du er en seriøs elitesportsudøver, der udøver sin sport som individ eller som del af et team, er det nødvendigt at kende dine præcise delmål og overordnede mål. Disse kan være meget forskellige fra sport til sport, fra team til team, og fra atlet til atlet, men fælles for alle er, at disse mål hele tiden bør være til evaluering. Den kontinuerlige evaluering bør foregå under faste rammer, så du få det meste ud af din tid som sportsudøver i hverdagen. Hos People Success tror vi på, at ved at finde opnåelige men udfordrende målsætninger inden for den pågældende sport, vil give dig den bedste oplevelse som atlet, uanset om du er en del af et team eller præsterer alene.

Hvordan kan vi bidrage til at du/I bliver en High Performance udøver/team?

Når du/I overvejer et forløb hos People Success, så er det med ønsket om at blive en mental stærk performer eller et High Performance Team. Dette kræver en forbedret og styrket mental disciplin samt flere forskellige psykologiske værktøjer, som du/I kan benytte i hverdagen, når du/I gerne vil skabe en udvikling i jeres træning og kamp. Hos People Success kan vi bidrage med disse værktøjer, og vi kan gennem et velplanlagt forløb hjælpe dig/jer med det mentale forspring, som der er behov for, når der virkelig skal præsteres under pres. 

Hvorfor er et forløb hos os en god ide for dig som
 atlet?

Når du begynder et forløb hos People Success, så får du muligheden for at udvikle dine evner indenfor din sportsgren i en større grad, end du måske hidtil har haft chancen for. I samarbejde med enten Christoffer eller Jesper som bringer flere års uddannelse indenfor psyskologi samt praktisk erfaring med, hvordan man kan udvikle sine evner indenfor sin sportsgren/disciplin. Igennem hele dit forløb hos People Success er der fokus på dig som individ, da filosofien hos os er, at ingen mennesker er ens, og hver forløb er derfor skræddersyet. Der vil være et stort fokus på din personlige fremgang, hvor du gennem flere samtaler med en af de to Mental-trænere virkelig kan rykke ved dine grænser psykisk som elitesportsudøver. 

Hvorfor udbyder vi forløb for atleter og teams?

Hos People Success udbyder vi skræddersyede forløb til sportsudøvere, som individer eller som del af teams, da vi tror på at skræddersyede forløb giver større mental udvikling. Dit samarbejde med os kan altså danne rammerne for din personlige eller dit teams, fremtidige performance i kampe og i træningen. Af egen benhård erfaring ved vi, at der er kontant afregning, når der er tale om sport. Dette kræver, at du som sportsudøver eller som team er i en konstant udvikling mod det bedre.